Spring Shine


Provade en klänning i torsdags från French Connection, som påminner lite om denna.. Satt dock inte så bra, dock.

Updates

I torsdags var jag som sagt på lunch med min mamma och syster, vilket var jättemysigt. Sen gick jag och min syster på stan och jag inhanddae ett träningsset från Röhnish på Norrlandsgatan 21. Jättefint svart, med vita ränder. Köpte även en svart body från Monki. Jag älskar bodys, har fem stycken! Två svarta, en vit, en svart/vitrandig och ett vitt i spets. Jag rekoenderar verkligen bodys för er som aldrig provat, men köp med knappar i grenen(!) annars blir toalettbesöken lite jobbiga. Torsdagskvällen blev en lugn och mysig kväll med familjen, för på fredagen var jag uppe med tuppen och tränade med min PT klockan åtta:) Så himla skönt, men nu i efterhand har jag väldig träningsvärk... Men det är egentligen bara skönt.

I frdags såg jag även "Män som hatar kvinnor"! En riktigt bra film, som verkligen var över förväntan. Dramatisering basarade på böcker brukar egentligen inte va så bra, men det var verkligen den där! Idag har jag pluggat hela dagen, sitter ofrtfarande och skriver på en uppsats, vilket är lite trist.. Men har man väntat hela lovet med att skriva skiten, så får man tillslut stå sitt kast.... Känner att mitt huvud är lite trött, får se om det blir utgång eller inte senare ikväll...

Ska iallafall nu hoppa in i duchen, och sen smörja in mig med body shops mango bodybutter. Har body lotion och ansiktskräm från Caroline Winbergs serie, som delades ut på efterfesten, men som dessvärre luktar långt ifrån gott. Nu står de som dekoration på mitt nattduksbord. Kan inte använda dem dock förluktens skull,..:( , synd när tuberna är så stilrent designade..

Trevlig kväll!
kram/ Madeleine


En underbar torsdag!

God förmiddag kära läsare!
Åh vilken härlig dag jag känner att detta kommer bli! Har suttit och pluggat lite nu på morgonen, och ska snart ut på lunch med mamma och syster. Tänkte spendera eftermiddagen nere på stan. Åhh vad jag verkligen älskar dessa dagar, att ha tid att ta hand om sig själv, och komma ikapp med saker och ting.
Uppdatering ikväll!

kramar / Madeleine

Hej!

Förlåt för att jag inte skrivit på jättelänge!! Blev väldigt glad nyss när jag loggade in och såg att så många ändå besökt bloggen! Jag ska försöka bättra mig på skrivfronten!

Ja vad har hänt sen sist... Inte mycet vad jag minns.. En inställd göteborgsresa, en irriterande influensa och allmänt mycket plugg. Höll på att bokstavligen gå in i väggen i torsdags kväll inför jättestort biologiprov och svenska inlämning på fredagen. Men jag överlevde och evakuerade ut till Stockholms skärgård efter skolan påfredagen..Så himla skönt att vila upp sig lite. Nu under sportlovetska jag bara vara hemma.. Skulle egentligen åkt till Valto och sen till Åre, men både blev dessvärre inställda för min del pågrund av både ekonomiska frågor och tid.. Jag känner att skolan går före nöje nu sista året på gymnasiet!

Idag var jag och klippte håret på Klippoteket på Sibyllegatan i Stockholm. Jag skäms nästan att säga det, men sist jag klippte mig var i augusti förra somaren. (hjälp!) Snacka om kluvna hårtoppar! Min gulliga frisör försäkrade mig ändå at håret inte var så "värst farligt", hur man nu ska tyda det.. :S

Idag har jag även städat och rensat i mitt rum. Ska flytta om lite bland möberna. Tar lite inspiration av Carrie Bradshaws lägenhet/garderob i mitt möblerande. Idag har jag även fått tid för lite skissande. Så himla skönt att få lite tid för sig själv ett tag! Funderar på att fixa en fransk manikyr efter middagen...


Hoppas ni haft en bra februarimånad kära läsare!

Ha en fin kväll!

pusspuss/ Madeleine


RSS 2.0